top of page

Overvalt Je Soms Een Dipje Of Voel Jij Jezelf Futloos?!


Overvalt Je Soms Een Dipje Of Voel Jij Jezelf Futloos?!

Hallo

Heb Je Regelmatig Trek in Iets Hartigs of Net Iets Zoet?

Dit is de Oorzaak!

Heb je regelmatig eetbuien?

Heb je geregeld trek in iets hartigs of net iets zoet?

Heb je soms last van een dipje?

...

Dan is jouw lichaam mogelijk verzuurd.

Ik hoor het steeds vaker van lezers en het is helaas een fenomeen dat de laatste jaren meer en meer voorkomt.

Je eet gezond en toch heb je het gevoel dat je niet de nodige energie binnenkrijgt uit je voedsel.

In dit artikel ontdek je wat er mogelijk aan de hand is en hoe je dit kan oplossen.

Lees hier het artikel even door en ontdek hoe je op een eenvoudige manier je vetverbranding een serieuze boost kan geven...

Ik raad de meeste van mijn mensen aan om onze Pro Balance aan de dagelijkse voeding bij te nemen omdat het een ontzettend voedzaam en gezonde is. Ook de concentraties zijn veel hoger dan bij gelijk welke andere product en je kan het dan ook samen met de aloë Vera gel te drinken. Dit is belangrijk voor zowel absorbatie als uitwerking van de voedingsstoffen. Zal het zeker aanbevelen in de toekomst, zeker aan dames en heren boven de veertig omdat deze groep van dergelijk supplement de grootste voordelen ervaren, zowel fysiek als mentaal.

Overvalt Je Soms Een Dipje Of Voel Jij Jezelf Futloos?!

Waar Gaat Dit Over?

Ik heb het over het simpele feit dat, in onze 'moderne' samenleving, de meeste mensen (en vrouwen meer dan mannen) redelijk tot serieuze hinder ervaren van een... ... 'lege batterij'.

Nee, niet van je mobieltje maar helaas het gevoel dat je lichaam gewoon energie te kort heeft.

Herkenbaar?!

Wanneer Jij Je Geregeld Moe, Futloos of Afgemat Voelt,

Dan Is Je Lichaam Waarschijnlijk... Verzuurd!

'Verzuurd'... Hoe zo Nancy?!

Dat een tomaat van vandaag niet meer dezelfde tomaat is als die van pakweg dertig, veertig jaar geleden, dat heb je ondertussen misschien al wel eens gehoord.

Helaas ervaren we het gewoon elke dag. De gekweekte, en zelfs de 'zogenaamde' biologische groeten van vandaag de dag bevatten veel minder voedingsstoffen en antioxidanten dan vroeger. Een gevolg van onze 'moderne' gekloonde evolutie...

Neem daarnaast er nog de slechte eetgewoonten bij waardoor talrijk ongezond voedsel zoals voorverpakte maaltijden, te veel suiker, zuivel, slechte vetten en ander junk food haast dagelijks je lichaam bezoedelen,

met als gevolg...

...een forse toename van het zuurgehalte in je lichaam. Door dit verhoogd zuurgehalte neemt je lichaam veel minder goed de goede voedingsstoffen op, wanneer je wel gezond eet...

Resultaat: je voelt je loom, hebt regelmatig last van dipjes, je voelt je soms opgebrand en... je hebt het gevoel dat je in de sleur van je leven beland bent.

Bovendien is je lichaam hierdoor al jaren bezig met het kweken en aanmaken van gisten, bacteriën en schimmels die nog meer energie opslorpen dan vroeger.

Ander gevolg van een te hoog zuurgehalte is de ontregeling van je bloedsuikerspiegel waardoor jij je soms geprikkeld en... gewoon moe voelt.

Tot hier dus weinig nieuws onder de zon, want je kan dit tegenwoordig haast in ieder gezondheidsmagazine nalezen, en... je begrijpt ongetwijfeld waarover ik het heb...

De Oplossing?!

Normaal gezien zou ik zeggen om betere eetgewoonten te hanteren en meer groenten en fruit te eten.

Deelnemers aan ons programa laten me regelmatig weten dat ze zich na enkele weken energieker beginnen te voelen maar dat dit gevoel niet blijft hangen.

Nochtans zijn groenten en fruit ideaal om meer antioxidanten en voedingsstoffen binnen te krijgen, hetgeen precies nodig is om dat zuurgehalte in je lichaam te doen dalen waardoor je vrij snel een energie boost ervaart...

Helaas is het dus niet zo simpel.

Ondermeer doordat groenten en fruit vandaag de dag dus een pak minder voedingsstoffen en antioxidanten bevatten plus...

Je Lichaam Neemt Te Weinig Voedingstoffen Op Door Alle Schimmels en Bacteriën Die Tegen Je Darmwand Kleven!

Wanneer je me kent , dan heb je me hier al vaker over horen spreken. Je voeding wordt mogelijk onvolledig en onvoldoende opgenomen door je lichaam.

Wanneer je vaak een opgeblazen gevoel hebt na het eten en je vervolgens 'de hamer' voelt voorbij komen waardoor je uitgeput in de zetel ploft na het eten, dan is dit een teken dat je lichaam niet voldoende energie haalt uit hetgeen je net gegeten hebt.

Dit komt dus enerzijds omdat er minder voedingsstoffen in ons dagelijks eten zitten, en hierdoor prop je jezelf nog voller met hetgeen je lichaam net niet nodig heeft zoals slechte koolhydraten, verkeerde vetten en lege calorieën (calorieën zonder extra voedingswaarde).

Regelmatig last van eetbuien?

Zoek niet verder, je hebt de reden gevonden.

Regelmatig trek in iets zoet of iets hartigs?

Je hebt de reden gevonden.

Dit is oa. waarom ik je al jaren aanraad om dagelijks je 'Godendrank( Aloë Vera gel) ' te drinken omdat dit helpt je darmwand te reinigen zodat je lichaam beter de voedingsstoffen opneemt.

Maar ook al hou je van een lekkere Smoothy of van het persen van groenten en fruit, ook dit is vaak een groot misverstand... doordat hij soms verkeert gemaakt wordt want bv. één vers geperste sinaasappelsap per dag is prima, maar geen twee of drie glazen, want dan krijg je weer te veel (natuurlijke) suikers binnen en dit blijft suiker natuurlijk.

En, laten we eerlijk zijn, ik ben zelf ook gek op juicen en persen, maar de meeste mensen beginnen hier enthousiast aan (net zoals met het fitness abonnement) om na enkele dagen of weken er al de brui aan te geven.

Wanneer je dit consequent en goed wil doen, moet je er ook dagelijks de nodige tijd voor uit trekken en zeul je iedere week makkelijk 10kg tot 12kg Extra groenten en fruit mee naar huis. Dus een koopje is het niet, en... de afwas die blijft netjes op je wachten...

De enige manier om je lichaam dus de nodige voedingsstoffen te bezorgen is door ze extra te gaan consumeren...

En dit nog afgezien van het feit dat de meeste voedingssupplementen die verkocht worden nauwelijks meer effect hebben dan het placebo-effect.

Dus, ben ik maar weer zelf op onderzoek uitgegaan, verschillende supplementen, greens en sapjes getest, laten analyseren in labo’s Singapore etc. om er vervolgens achter te komen dat ik het misschien weer maar beter ZELF kon doen...

... en dus heb ik DE OPLOSSING gemaakt om dagelijks die broodnodige extra antioxidanten en voedingsstoffen binnen te krijgen dankzij mijn kersverse...producten van LR en FGX waar ik mij dan ook super bij voel.

En je Lichaam Een Enorme Energie Boost Geeft, Je Blakende Gezondheid Herstelt en Je...

...Decennia Jonger Laat Voelen!

Eén van de weinige voedingssupplementen waar ik achter sta, om die extra broodnodige voedingsstoffen binnen te krijgen, zijn die van LR.

Deze heb ik destijds, toen ik één van Tony Robbins Senior Mentors was, ontdekt, want hij is zelf ook een grote voorstander van 'een gezonde geest in een gezond lichaam'.

Maar bij mijn zoektocht in Singapore waar ik tenslotte twee jaar onderzoeken gedaan heb en zelfs doorheen Europa vond ik geen enkele die de nochtans simpele basistesten in het labo overleefde. Te kleine concentraties, niet de juiste samenstelling, te veel chemisch bewerkte varianten, veel 'bio' blablabla zonder echte inhoud, etc. Ik heb ze allemaal laten onderzoeken en de meeste ook uitgeprobeerd.

Want, uiteraard weet ik dat VERSE groenten en fruit nog steeds de beste bron zijn om de nodige antioxidanten, aminozuren en mineralen binnen te krijgen. Daarom adviseer ik altijd om ervoor te zorgen dat de helft van je bord uit groenten bestaan...

En daarnaast pers en sap ik er ook geregeld stevig op los. Ik denk dat wij met ons twee er op een week makkelijk 10kg extra 'bio' groenten en fruit doordraaien 😉 en... daarvoor is volharding nodig, niet alleen in mijn portemonnee bij de winkel maar vooral 'het snij- en knipwerk', er variatie inhouden en, waar ik altijd het meest tegen opzag was... de gigantische afwas, daarom een thermomix en afwasmachine.

Dus, na al mijn speurwerk en proefkonijn spelen vroeg ik me af waar ik toch nog de beste groenten en fruitsoorten zou kunnen vinden, die als basis zouden dienen van mijn zelf samengestelde greens..

Die heb ik dan ook gevonden in mijn voedingssupplementen en mij Fixx morgens waarbij al 30 Groenten- en Fruitsoorten inzitten en dat voor mijn dagelijks ontbijt zorgt, en mijn dagelijkse drink gel die Jou Uit Die Dagelijkse Sleur Trekt en Een Energetische.

TURBO Boost Bezorgt!

Hier worden deze heerlijke authentieke groenten en fruit, eerst, via een vrij specifiek proces, op een zachte, natuurlijke manier gedroogd, vervolgens vermalen tot een poeder dat alle mineralen, antioxidanten en aminozuren bevat, die je lichaam nodig heeft.

Samen met de Pro12 en het ganse LR Lifetakt en Body Mission programmawaar ik te volle achtersta, en opleidingen rond geef alles zit zo vol met meer dan authentieke groenten-en fruitsoorten hebben ze van nature een heerlijk, zacht zoete smaak die eveneens fris aanvoelt, zelfs gewoon gemengd in een glas water!

Niet het doorslaggevende punt qua gezondheid maar wel wanneer jij er dadelijk dagelijks van gaat genieten.

Echt lekker dus.(je kan hier ook over allerlei recepten van krijgen)

En, ik ben er nog niet... 😉

Hier bovenop heb ik, samen met de producent ook een selectie gemaakt van die er echt niet mochten ontbreken, vraag gerust om uitleg .

Deze heerlijk samengestelde Smoothy zorgt ervoor dat je lichaam alle voedingstoffen snel & effectief opneemt.

"Welke 11 bio Superfoods zitten er dan wel niet in?" vraag je jezelf misschien terecht af.

Wel, zoals je verder hieronder in detail kan lezen, bevatten deze smoothy een uitgekiende mix van antioxidanten, mineralen, aminozuren, natuurlijke eiwitten en andere voedingsstoffen.

Deze helpen jouw lichaam ontzuren, bezorgen een natuurlijke Energie Boost, optimaliseren je weerstand en metabolisme waardoor je beter gewapend bent tegen dipjes, ziektes en... zelfs je haren, je nagels en je huid gaat weer glanzen van energie en... je lichaam gaat veel beter vet verbanden...en je kan ze zelf maken .

De Unieke Samenstelling Van onze producten Zorgt Ervoor Dat De (Beter Geabsorbeerde) Voedingsstoffen Hardnekkig (buik)Vet Beter Doen Wegsmelten Omdat...

Jouw Energie & Stofwisseling Op Drie Niveaus een TURBO Boost Gewaar Worden...

Hieronder ontdek je hoe de 11 Bio Superfoods je fysisch versterken, her opladen en waar nodig revitaliseren...

1. De TURBO (buik)Vet Booster:

Vraag:

"Welk hormoon is op de 1ste plaats verantwoordelijk dat hardnekkig (buik)vet maar niet verdwijnt...?"

Antwoord:

Het Cortisol hormoon

En hoe wordt Cortisol veroorzaakt..., inderdaad door STRESS!

Dus Stress is er meestal de oorzaak van dat je blijft zitten met dat hardnekkige (buik)vet, ongeacht wat je ook doet. (en naarmate je ouder wordt, verergert dit alleen maar)

Hoe gestresseerde jouw lichaam, hoe meer Cortisol het aanmaakt en...hoe trager je metabolisme wordt!

Want dit is precies wat Cortisol doet met je lichaam: alles gaat trager, moeizamer functioneren waardoor je lichaam minder goed vet kan verbranden.

Dankzij het drinken van onze Gels door ons een pakket, samenstelling gaat jouw cortisolgehalte echter razendsnel omlaag waardoor je dus niet alleen minder stress gewaar wordt maar ook veel beter (buik)vet gaat verbranden.

2. De DETOX Vet Booster

Dat je lichaam dagelijks geconfronteerd wordt met allerlei gifstoffen is natuurlijk niets nieuws. Het hoort nu eenmaal bij onze atmosfeer, vandaar dat we een immuunsysteem hebben.

Helaas kan dit immuunsysteem vaak niet meer op tegen deze gifstofaanval die nog versterkt wordt door alle chemische, industriële en opgenomen gassen en stoffen die deel uitmaken van ons dagelijks leven. (pesticiden op voeding om maar één voorbeeld te noemen)

Dagelijks één glas aloë Vera gel uit onze lifetakt gaat je lichaam, dankzij de 11 Bio Superfoods (zie verder) helpen detox door deze gifstoffen letterlijk weg te spoelen!

Hierdoor revitaliseert je lichaam, draait je immuunsysteem weer normaal zodat je stofwisseling beter werkt, vetophoping tegen gaat en dus ook beter vet verbrandt...

3. De HORMONEN Vet Booster

Jouw hormonen terug in balans...

Je hoeft echt niet in de overgang te zitten om gewaar te worden wat een invloed je hormonen hebben op je gemoed, gestel en algemeen welzijn...

Zowel mannen als vrouwen hebben vandaag de dag regelmatig last van een gedeeltelijke of compleet ontregelde hormoonhuishouding. Dit komt er simpelweg op neer dat je lichaam meer oestrogenen aanmaakt dan progesteron. (met dank aan onze geïndustrialiseerde voedingsketen)

Heb jij veel moeite om dat hardnekkige vet op je buik, heupen en dijen kwijt te geraken?

Dan zit je waarschijnlijk met een ontregelde hormonenhuishouding en maakt je lichaam te veel oestrogenen aan...

De natuurlijke samenstelling van onze LR Aloë Vera gel van Lifetakt zorgt ervoor dat deze overtollige oestrogenen afgebroken en weggespoeld worden.

Hierdoor komen je hormonen weer in balans waardoor jij je onmiddellijk beter voelt.

Je lichaam is nu beter in staat om alle voedingstoffen intens op te nemen, je stofwisseling draait sneller en het resultaat zal je gewaarworden op je buik, heupen en dijen...

En dit alles dankzij...Deze 11 “Helende Bio Superfoods”…

Chlorella (bio)

Een groene alg die super-hoog in eiwitten en gezonde meervoudig onverzadigde vetten zit.

Moringa (bio)

Bevat alle essentiële aminozuren die het lichaam nodig heeft. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten die nodig zijn om cellen te laten groeien, repareren en te onderhouden.

Spirulina (bio)

Een goede bron voor plantaardig eiwit! Spirulina is ook hoog in ijzer en calcium. De Azteken ontdekte dit voor het eerst in Midden-Amerika, en ze gebruikten ze dagelijks voor energie en kracht.

Munt (bio)

We kennen dit kruid allemaal als een geurige aanvulling op populaire gerechten en drankjes. Het muntblad wordt wereldwijd gebruikt als hulp bij tijdelijke indigestie, krampen, witten van tanden, en als slaap hulp.

Bieten (bio)

Bieten zitten vol met folaat en mangaan. Veel mensen houden niet van de textuur van rauwe bieten, maar het geïsoleerde sap smaakt uitstekend in de mix en is een voedzaam super ingrediënt.

Matcha (bio)

Als een typische verfrissing in Japanse kloosters, zit Matcha groene thee vol met het EGCG anti-oxidant. Dit vermindert stress, reguleert de hormonen en vermindert de eetlust.

Tarwe Gras (bio)

Is bekend als het "levensbloed" van de Superfoods. Zelfs de oude Egyptenaren aanbaden dit voedsel voor zijn talrijke positieve gezondheidsvoordelen.

Ginseng Wortel (bio)

Ginseng is een adaptogeen en dat wil zeggen dat ginseng kan helpen om het lichaam terug in balans te brengen wanneer deze balans is verstoord. Die verstoring kan zijn ontstaan door stress of zware inspanning maar bijvoorbeeld ook door een te hoge bloeddruk, een schommelende bloedsuikerspiegel of een te hoog cholesterolgehalte.

Alfalfa (bio)

Alfalfa heeft een hoog gehalte aan bioactieve plantenstoffen. Verlaagt de cholesterol, werkt als antidiabeticum, verlicht de menopauze en is een krachtig antioxidant.

Citroen (bio)

Misschien weet je dit niet, maar deze citrusvrucht heeft ongelooflijke eetlustremmende effecten en is bekend om het lichaam af te koelen en te alkaliseren. Dit is cruciaal voor het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel.

Kokos (bio)

Kokoswater is bijna identiek aan het menselijke bloedplasma. Het zit vol met potassium en is een uitstekend geleider om alle bovenstaande ingrediënten door de bloedbaan op te nemen.

Zodat Jij...In Amper 30 Seconden per Dag, Jouw Lichaam Een TURBO Energie Boost Geeft, Je Blakende Gezondheid Herstelt en Je Decennia Jonger Voelt!

That's it! (hehe...)

Hiermee heb je bij wijze de geboorte van onze Lifetakt meegemaakt.

Uiteraard blijven jouw eetgewoonten en wat je dagelijks in je mond stopt het belangrijkste.

Daar gaat ons heel lifestyle Dieet plan ook over, omdat het op de eerste plaats tussen je oren zit hier kan je je dan ook altijd aan aansluiten.

Maar zoals we daarnet gezien hebben, en zoals ik zelf ook gewaarword en dagelijks in mijn mails lees, volstaan vaak gezonde eetgewoonten niet meer om je dagelijks energiek en kranig te voelen zonder last te hebben van dipjes, sufheid of je gewoon moe te voelen.

En laten we wel wezen, zelfs deelnemers van het LDP laten me geregeld weten dat ze beseffen dat ze zich niet 100% houden aan hun verbeterde eetgewoonten en de realiteit leert dat we inderdaad niet altijd even gezond eten als we echt zouden willen...

Er komt iets tussen, je hebt het te druk, de kinderen hollen in het rond, je bent vaak weg, kortom, je hebt er dikwijls gewoon de tijd niet voor. Dat is begrijpelijk.

Vandaar dat ik denk dat iedereen voordeel ervaart van een dagelijkse LR Aloë Vera Gel met de juiste voedingstoffen je al een heel pak op weg zetten .

Want, wat jouw drukke situatie ook is, jouw gezondheid en die van je gezin mag hiervan geen slachtoffer zijn. Iedereen heeft het recht om zich gewoon energiek en goed in zijn vel te voelen.

En daarom heb ik, voor mezelf, en voor jou de dit ganse plan ontwikkelt - zodat ook jij je lichaam terug die verfrissende energie boost kan geven met deze Bio Smoothy van maar liefst 11 Superfoods in combinatie met meer dan al de supplementen van groenten- en fruitsoorten.

(Wist je trouwens dat één van de extracten in de is dat je zelf ziekten kan voorkomen zo krachtig is dat slechts 1gram hiervan dezelfde voedingsstoffen bevat als 100gram verse groenten en fruit?! Per portie (10gr) heb je enkel van dit extract 0,7gram in je glas zitten. En dit is dus slechts één onderdeeltje van de Lifetakt, wat je overigens bij geen enkele andere supplementen zal terugvinden!)

Kan je jezelf al een beetje voorstellen wat voor een Energie Boost dit je dagelijks geeft?

Probeer het gewoon even uit en begin met dagelijks één glas Aloë Vera Gel te drinken en je zal het meteen gewaar worden. Dat beloof ik je.

Ikzelf, en enkele geselecteerde LDP' ers die de eerste voorraad hebben kunnen uitproberen, ervaren het dagelijks.

Nu Is Het Aan Jou!

Geniet ervan zolang er weer voorraad is.

Dit is jouw beste remedie om je vanaf vandaag niet langer uitgeblust, suf of gewoon moe te voelen en terug die mentale scherpte en uitstraling te hebben zodat je van iedere dag in volle gezondheid geniet.

Ingrediënten + Label

Die kan je ook terug vinden in onze producten in de website

P.S. Ons voedsel is niet meer wat het geweest is.

In dit artikel ontdek je waarom jouw lichaam mogelijk

verzuurd is en wat je eraan kan doen.

Zelfs heb je ondersteuning van onze professor

Je ziet hier maar een paar dingen uit onze Lifetakt neem zeker een kijkje op onze websitte of stuur een mailtje voor meer uitleg

Je Lifestyle coach Nancy De Meulenaer

websitte:

https://nancydemeulenaer.wixsite.com/foreverhealing


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page