top of page

Je gedachten worden je werkelijkheid


Niet alleen zijn we begaan met de coaching van het uiterlijk van de mens, maar ook het innerlijke, het mentale is voor ons van belang. Daarom dat we hier in deze blog er regelmatig op gaan terugkomen om een paar dingen in ons mentale zijn bij te lichten, hoe we denken, waar we van uitgaan en wat de eventuele belemmeringen kunnen zijn waar we mee te maken krijgen. je moet er voor open staan, maar het is keiharde realiteit wat je gaat lezen, geef ons je feedback en laat weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Je gedachten worden je realiteit, of met andere woorden, je gedachten worden dingen. Alles wat we zijn, wat we doen, hebben, en meemaken wordt vanuit ons onderbewustzijn in het universum omgevormd tot een realiteit, of die nu goed of slecht is, dat bepaal jezelf door je gedachten te focussen op een bepaald doel of wens, en daar in te geloven dat het niet anders kan of dat zijn.

Of het nu goed of slecht is, het maakt niet uit, we realiseren het zelf, en niet het lot bepaald wat er gebeurt. Dit is gebaseerd op de wet van de aantrekkingskracht, dit klinkt misschien een beetje raar, maar deze wet bestaat al sinds het universum bestaat, en dat is volgens de overlevering, even lang als de zwaartekracht bestaat.

Onze gedachten vanuit ons onderbewustzijn, bepalen ons hele leven, niet alleen op materieel gebied, maar ook op het gebied van gezondheid (ikzelf kan er van meespreken), liefdesleven, financiële toestand, en ga zo maar door, het is toepasbaar voor al wat je wil realiseren.

Als het zo makkelijk is, hoor ik je nu al denken, waarom is dan niet iedereen rijk en gelukkig? Om de simpele reden dat je de wet van de aantrekking moet leren begrijpen, open staan voor dingen die je eerder nog niet gehoord hebt, kijk maar naar al die succesvol zijn, zij begrijpen de onderliggende krachten van deze wet, misschien zonder dat ze het zelf goed realiseren, maar toch begrijpen ze het.

Sta je open voor deze theorieën, en wil je hierover graag meer weten, geef ons dan een reactie, op mindset gaan we vanaf nu regelmatig terugkomen in deze blog, dit is een deel van ons werk, wat we jullie zeker niet willen onthouden, omdat ieder eigenlijk zou moeten weten hoe het werkt, en een bredere kijk krijgt op wat en wie we zijn.

Harry Van Stappen

Mindset coach


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page